Jobba hos oss

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  Intresserad av jobb i härlig miljö?

  I fall du är intresserad av att jobba på Leschehemmet hel- eller halvtid så tag kontakt med föreståndaren. Många av våra duktiga inhoppare har nu flyttat till sina hemorter eller utomlands och vi letar efter både studerande inom vården samt redan erfarna vårdare som trivs att jobba på ett litet hemtrevligt boende på svenska.
  Även i fall du vill göra vissa punktinsatser (såsom aktiverande verksamhet, promenader eller liknande) tag kontakt med föreståndaren vardagar 8-16 per telefon 040-134 9970 eller per e-post carin.stenvall@leschehemmet.fi.

  Läsa Oiva-rapporten från livsmedelskontroll.

  Om du känner för att jobba inom äldreomsorgen och är en ansvarsfull och serviceinriktad person så finns det möjlighet till sommarjobb hos oss enligt följande:

  I köket tillreds det husmanskost varje dag för cirka 30 personer. Tillreder du mat med glädje och kärlek, små pratar gärna med våra invånare medan du ställer fram maten? Kocken är hjärtat i vår verksamhet. För tillfället finns det möjlighet för deltidsarbete. Hygienpass ett krav.

  I köket behöver vi även kökshjälp till vår huvudkock, om du vill hjälpa till i köket med dukning, diskning och tillredning av sallader mm så kontakta oss. Arbetstid 4h/dag. Arbetstid enligt överenskommelse. Hygienpass ett krav.

  Kontakta gärna föreståndare Carin Stenvall (carin.stenvall@leschehemmet.fi) och berätta kort om dej själv. Inom denna bransch går det lätt att skräddarsy dina och våra behov då vi är öppna 24h per dygn, 7 dagar i veckan.